Contacta amb nosaltres
C/ Colom 19, 08107 Martorelles (Barcelona)
Tel: +34/ 651 090 113
Back

Habitatge Únic en Venda a un preu irrepetible

Descobreix la Teva Llar Ideal a Cunit: Habitatge Únic en Venda a un preu irrepetible

Si estàs buscant una casa ideal a la Costa Daurada, has arribat al lloc correcte. Presentem una magnífica propietat situada a Cunit, una localitat costanera que combina el millor del mar i la muntanya amb la tranquil·litat i la comoditat de tenir tots els serveis a l’abast. Aquesta és l’oportunitat perfecta per a aquells que somien amb viure a prop del mar, gaudint d’un clima suau i assolellat durant tot l’any.

Característiques de l’habitatge

Aquest habitatge compta amb unes característiques excepcionals que el fan ideal tant per a famílies com per a aquells que busquen un lloc tranquil on retirar-se o passar les seves vacances:

  • L’habitatge té una generosa superfície de 160m2 més terrasses, i ofereix espais amplis i lluminosos, perfectes per adaptar-se a qualsevol necessitat. Inclou 4 dormitoris, 3 banys, un ampli saló menjador i una cuina totalment equipada.
  • L’àrea exterior és un dels punts forts d’aquest habitatge. La parcel·la té més de 600m2 de superfície. Disposa d’un jardí privat amb piscina, perfecte per a relaxar-se o gaudir de sopars a l’aire lliure durant les càlides nits d’estiu. També compta amb una zona de barbacoa i una terrassa àmplia on es pot instal·lar una taula de menjador exterior o unes tumbones per prendre el sol.

Una ubicació privilegiada a la Costa Daurada

Cunit és conegut per les seves platges d’aigües cristal·lines i sorra fina, que són perfectes per a gaudir del sol i el mar durant tot l’any. A més de les seves platges, Cunit ofereix una àmplia gamma de serveis i activitats per a tota la família. Des de parcs i zones verdes fins a instal·lacions esportives, passant per una gran oferta gastronòmica amb restaurants de cuina mediterrània i de fusió, que fan d’aquesta localitat un lloc ideal per a viure o passar les vacances.

La seva proximitat amb Barcelona i Tarragona fa que Cunit sigui una opció ideal per a aquells que busquen un equilibri entre la vida tranquil·la del poble i l’accés fàcil a la ciutat. Amb bones connexions per carretera i transport públic, és molt fàcil desplaçar-se a altres localitats per motius de feina o oci.

Una oportunitat única per a establir la teva llar a Cunit

Aquesta propietat és molt més que una casa; és una oportunitat per començar una nova vida en una de les zones més belles i tranquil·les de la Costa Daurada. Tant si busques un lloc on establir-te amb la teva família com si vols una segona residència per gaudir del teu temps lliure, aquesta casa té tot el que necessites.

arquitectura BBQ cunit

A més, l’habitatge és una inversió segura en una zona amb alta demanda turística. La combinació de la seva ubicació, les característiques i la proximitat a la platja fan d’aquesta propietat una opció molt atractiva per als inversors que busquen rendibilitat a llarg termini.

No deixis passar aquesta oportunitat única. Contacta amb nosaltres per obtenir més informació, resoldre qualsevol dubte i programar una visita. Vine a descobrir el que podria ser el teu nou llar a Cunit. Estem segurs que t’enamoraràs de la zona i de tot el que aquesta propietat té per oferir. El preu et sorprendrà!

Miquel Roman
Miquel Roman
https://muntantarquitectes.com/